Enrajolats, impermeabilitzacions, aïllaments amb cel·lulosa, suro projectat i reformes | 639 31 54 21

Portfolio

Ricard Mateu Thermofloc Catalunya. Aislamiento con celulosa de una casa en construcción en Sitges. 7 de junio de 2016.

Ricard Mateu Thermofloc Catalunya, ha finalitzat l’aïllament insuflat amb cel·lulosa THERMOFLOC d’un habitatge en construcció per aconseguir una LLAR EFICIENT, a Sitges, Barcelona.
Aïllaments tèrmics Thermofloc, la millor solució per aïllar la seva llar i millorar la qualitat ambiental. Millor aïllament del moment termicamente.

Per què és important aïllar la seva llar amb cel·lulosa Thermofloc?
L’envolupant tèrmica i […]

febrer 10th, 2017|

Rehabilitació i decoració de la façana i l’aïllament tèrmic d’una casa a Piera, Barcelona.

RICARD MATEU – AÏLLAMENTS TÈRMICS, ha finalitzat la rehabilitació i decoració de la façana i l’aïllament tèrmic d’una casa a Piera, Barcelona.

Casa amb problemes tèrmics provinents de la teulada, ja que no disposava d’aïllament. Aïllament projectat en sec amb cel·lulosa THERMOFLOC i amb un espessor de 30 cm, en tota la superfície de sota coberta. […]

febrer 4th, 2017|

Ricard Mateu Thermofloc Catalunya. Aïllament amb cel.lulosa d’una casa en construcció a Sitges. 7 de juny de 2016.

Ricard Mateu Thermofloc Catalunya, ha finalitzat l’aïllament insuflat amb cel.lulosa THERMOFLOC d’una vivenda en construcció per aconseguir una llar eficient, a Sitges, Barcelona.

Aïllaments Thermofloc, la millor solució per aïllar la seva llar i millorar la calitat ambiental. El millor aïllament tèrmic del moment.

Amb un bon aïllament tèrmic, la temperatura de les habitacions es manté constant […]

novembre 13th, 2016|

Rehabilitació de suro projectat d’una façana, teulada, xemeneies i una coberta amb panel sandwich a Girona, el 7 de juliol 2016.

Ricard Mateu – Serveis per la construcció, ha finalitzat la rehabilitació a tres colors de suro projectat d’una façana, una teulada, tres xemeneies i una coberta amb panel sandwich d’una casa a Girona, el 7 de juliol 2016.

Ha estat una feina molt precisa i minuciosa amb l’utilització de 3 colors de suro projectat per aïllar, impermeabilitzar i […]

setembre 7th, 2016|

Rehabilitació de la façana, teulada i coberta amb Suro Projectat, d’una casa aïllada a Cala Blanca, Ciutadella – Menorca.

El 7 de novembre 2015, Ricard Mateu – Suro Projectat, va finalitzar la rehabilitació de la façana, teulada i coberta amb Suro Projectat, d’una casa aïllada a Cala Blanca, Ciutadella – Menorca.

Va ser un treball molt el.laborat amb tres colors de la gama estàndar del catàleg del suro projectat, donant així un espectacular resultat.

La rehabilitació amb Suro Projectat té […]

febrer 8th, 2016|

Reparació de terrassa a Castelló

>

Reparació de terrassa a Castelló

juny 3rd, 2015|

Terrassa casa Guardiola de Font-Rubí.

Terrassa casa Guardiola de Font-Rubí.

juny 3rd, 2015|

Casa a Sant Martí Sarroca

Casa a Sant Martí Sarroca

juny 3rd, 2015|

Reforma de casa rural a Torrelles de Foix

Reforma de casa rural a Torrelles de Foix.

juny 3rd, 2015|