Project Description

RICARD MATEU – AÏLLAMENTS TÈRMICS, ha finalitzat la rehabilitació i decoració de la façana i l’aïllament tèrmic d’una casa a Piera, Barcelona.

Casa amb problemes tèrmics provinents de la teulada, ja que no disposava d’aïllament. Aïllament projectat en sec amb cel·lulosa THERMOFLOC i amb un espessor de 30 cm, en tota la superfície de sota coberta. La cel·lulosa THERMOFLOC és un material d’aïllament tèrmic a força de cel·lulosa reciclada i certificada CE amb el cobejat segell Europeu Natureplus ®, que satisfà totes les necessitats del client en termes d’aïllament tèrmic i control de la humitat ambiental, mentre que al mateix temps és totalment respectuós amb el medi ambient gràcies a la poca energia de processament en la fabricació.

A més gràcies al suro projectat VIPEQ, que posseeix múltiples propietats físic-mecàniques com són la seva baixa densitat, impermeabilitat, elasticitat i el polivalent poder aïllant (tèrmic, acústic i vibratori), hem aïllat i impermeabilitzat tota la façana de la casa.

Amb el suro projectat VIPEQ s’eviten possibles condensacions internes i gràcies a la seva gran elasticitat, s’evita l’aparició de fissures per retracció, ja que recupera el 95% de la seva forma original en deixar d’exercir pressió, a causa de que les seves membranes són molt flexibles.
És també condicionador acústic. Les característiques d’aquest material faciliten la reducció de la reverberació.
Té baixa conductivitat. Actua com a corrector tèrmic evitant ponts tèrmics aplicat en elements singulars exteriors com a cornisa, motllures, arcs, sortints de balconades i fronts de forjats. Molt baixa conductivitat tant de calor com de so o vibracions. Presenta una resistència al pas de la calor 30 vegades superior a la del formigó. RVIPEQ F08 = 0,003 / 0,068 = 0, 0441 (m2·K·W-1). Compliment documento Bàsic d’Estalvi d’Energia (DB EH1) del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE).
Impermeable a la pluja.

AÏLLA LA TEVA LLAR I OBLIDA’T DEL FRED

Un bon aïllament permet estalviar fins a un 40% en els costos energètics d’un habitatge. Aquest percentatge pot variar depenent del grau d’aïllament, la zona climàtica o l’orientació de l’habitatge.

FRED, CALOR, HUMITATS, SOROLLS, FACTURES ELEVADES. SOM LA TEVA SOLUCIÓ!